Żółte papryczki czereśniowe nadziewane serkiem z zieloną papryką peperoni i czarnymi oliwkami, w oleju

Żółte papryczki czereśniowe marynowane 41 % (papryka wiśniowa, cukier, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; kwas: kwas cytrynowy), ser twarogowy 31 % (mleko, skrobia, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej), olej rzepakowy, zielona papryka peperoni 4 %, oliwki czarne 4 % (oliwki, sól, kwas: kwas mlekowy; stabilizator: glukonian żelazawy), sól, ocet spirytusowy, kwas: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Oliwki mogą zawierać pestki lub ich fragmenty.
150g
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od + 2°C do +7°C.
Należy spożyć do: patrz nadruk na górze opakowania.